Search
петок 13 декември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Да, тоа е оној Чифлиганец кој изнесе 5 тона злато од Бучим на Кипар

Да, тоа е оној Чифлиганец кој изнесе 5 тона злато од Бучим на Кипар. Да, тоа е тој Чифлиганец за кој едно онакво писателско перо Венко успеа да се продаде за 100м2 стан за да пише книга за КРИМИНАЛЕЦ.
Тој Венко  “интелектуалец” кој продава муда за бубрези. Ма бре ИДРИЗОВО ВИ ГАРАНТИРАМ!

Фотографија на Јован Кукузел.

Ванчо Чифлиганец и Орце Камчев бизнис партнери.
Лиле Стефановска од СЈО обвинителка во “Империја”.
Чифлиганец и обезбедувал станови и дуќани на Стефановска.

Фотографија на Јован Кукузел.

loading...