Search
четврток 23 мај 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Да прашаме како индијанциве од Пертинакс лапнаа 10 милиони тендер, а никој не ги знае?

И СДСМ како и ДПМНЕ почнаа со нонејм фирми да перат пари…тендер од 10 милиони евра даден у четири очи ќарот боли глава, збориме за ЕЛЕМ.

ПЕРТИНАКС ДООЕЛ
Нафта и нафтени деривaти – Трговија со сурова нафта, нафтени деривати, биогорива и горива за транспорт
Дата на издавање:21.07.2017

ПЕРТИНАКС ДООЕЛ, Скопје

Друштво за трговија, градежништво и услуги ПЕРТИНАКС ДООЕЛ Скопје сопственик Зоран Ивановски

Значи ЕЛЕМ има потпишано договор во четири очи со фирмата Пертинакс за набавка на мазут криминал тежок 4 милиони евра, целата набавка е 10 милиони евра. Оваа фирма до сега е забележано дека работела само со РЕК Битола и буди сомнеж дека е наменски создадена. За десет милиона евра треба да достават 18 илјади тони.

И зошто на јавниот повик од сите фирми кои имаат сертификат за продавање нафта сте го викнале само овој и Пуцко петрол, а?

loading...