Search
сабота 23 февруари 2019
  • :
  • :
loading...
Најнови Вести

ДА И ПОСАКАМЕ СРЕЌА

loading...

ДА И ПОСАКАМЕ СРЕЌА
Среда, нешто по 11 часот претпладне, Лина Ѓорческа ќе го игра првиот меч од главниот турнир против Италијанката Giulia Gatto-Monticone… Иако Gatto-Monticone во моментов на светската ранг-листа е дури 166 места подобро пласирана од Ѓорческа, јас сум сепак оптимист… Верувам во Лина…

Фотографија на Мирослав Јованоски.

loading...