Search
среда 29 јануари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

ДА ГО ПРАШАМЕ ОРЦЕ ШТО ТОЛКУ СО ДЕДО НАУМ?

ИМА ЛИ ПОРАКА ВО ТЕЛЕФОНОТ НА КИЧЕЕЦ ОД ОРЦЕ, АКО ТРЕБА ОПНИ ГО БОКИ АМА МОРА ДА ГО ВОВЛЕЧЕМЕ У ШЕМА? ИМА А?

2.

СРЕДБИТЕ ЗА КОИ ПИШУВАШЕ ДОКАЗ ДЕКА ОРЦЕ КАМЧЕВ ГИ ИМАЛ СО НЕБУГАРИ ТУКА ЛИНК ДУР ГО ЧЕКАЛ БОЈКО БОРИСОВ ДА ГО ПРИМИ НЕ СЕ СО ЗАГОРАЦ ТУМБОВСКИ ДРУГАРОТ НА ДЕН ДОНЧЕВ ТУКУ ЛИЧНО СО ДЕДО НАУМ СТРУМИЧКИОТ ВЛАДИКА КОЈ ИМА СТАН ДОБИЕН НА ПОКЛОН ВО Банско БУГАРИЈА, ПОЗНАТО ЗИМСКО ОДМОРАЛИШТЕ ИНТЕРЕСНО Е ШТО ПОДАРОКОТ Е ОД БУГАРИН ИНАКУ БЛИЗОК НА ДЕДО НАУМ АМА И БЛИЗОК ДО ОРЦЕ КАМЧЕВ, РЕД Е ДА СПОМНЕМЕ ДЕКА ДЕДОТО НАПРАВИЛ ТЕСТАМЕНТ ПО НЕГОВАТА СМРТ СТАНОТ ДА СЕ ВРАТИ ВО ВЛАДЕНИЕ НА СИНОТ ПОРОДОТ НА ТОЈ БУГАРИН…..ЗА ШТО Е ГОВОРЕНО СО ДЕДОТО И ОРЦЕ ДОПРВА НАРЕДНИТЕ ДЕНОВИ И ЗА ДРУГИТЕ СРЕДБИ НА ОРЦЕ КАМЧЕВ, МАКЕДОНСКИ ТАЈКУН КРИМИНАЛЕЦ МИШКОВИЌ НА МАКЕДОНСКО ТЛО..ИНАКУ ОРЦЕ Е ГОЛЕМ ДАРИТЕЛ НА НАУМ И ЦРКВАТА БРОДОВИ КОЛИ ДОБРА…

loading...