Search
петок 6 декември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Чупињава да му прават друштво на оној со кафето:)))Жешко е во Битола… од порано

Фотографија на Goci Jasmin.

Фотографија на Goci Jasmin.

Видете сега што е работата драга публико, еве Битола е жешко во декември и порано беше вака одсекогаш во зима е овде жешко, таков е градот

а во Скопје еве му студи на чупињата

а овие чупињава битолски види фото битолчанки

можат да му прават друштво на овој што го чека кафето :))))

Новост линк

loading...