Search
петок 24 мај 2019
  • :
  • :

Чуден звук, недостаток на моќ, трокирање?

Големите одлуки секогаш можат да Ве однесат далеку.

Изберете гo Gulf, горивото на шампионите во мотоспортот.

Премиум горивата на американскиот бренд Gulf се достапни во нашата земја на бензиските станици на бул. Борис Трајковски во Скопје и на автопатот Тетово – Гостивар.

Фотографија на Supertrade.

Чуден звук, недостаток на моќ, трокирање? Ова се само неколку симптоми од точење на неквалитетно гориво!

Нечистотијата во горивото може да ги “запуши” деловите кои се во допир со него. Истото, може да ги појави проблемите од погоре, но исто така може да доведе до бројни дефекти на Вашето возило.

Пробајте го премиум горивото на американскиот производител Gulf и уверете се во врвниот перформанс кој Вашето возило ќе го понуди, зголемената моќност, намалената потрошувачка, мирната работа на моторот и намалена емисија на Co2 во воздухот.

Нашите врвни G-Force и Xtream горива го очекуваат резервоарот на Вашето возило на бензинските станици во Скопје на бул. Борис Трајковски и автопатот Тетово-Гостивар.

Фотографија на Supertrade.

loading...