Search
вторник 18 јуни 2019
  • :
  • :

Честитки за најтрофејниот кошаркарски колектив во нашата земја КК РАБОТНИЧКИ СКОПЈЕ за јубилејната 10та титула во кошаркарскиот куп

Честитки за најтрофејниот кошаркарски колектив во нашата земја КК РАБОТНИЧКИ СКОПЈЕ за јубилејната 10та титула во кошаркарскиот куп.

Супертрејд како овлатсен дистрибутер и застапник на горивата на глобалниот бренд Gulf со гордост е верен подржувач и партнер наКК РАБОТНИЧКИ СКОПЈЕ.

Фотографија на Supertrade.

loading...