Search
сабота 23 февруари 2019
  • :
  • :
loading...

Брееј директорката на детска клиника Ставриќ агитира во ОК на ВМРО ДПМНЕ, вмровците збунети дали Кети е сега вмровка???

loading...

После 11 години вмровците учат за вакцини од кадар на СДСМ, а загрижени вмровци кои ни пратија скриновите се збунети не знаат дали докторката и директорката Кети е вмро или сдсм или од СРМ партијата на АМДИ…

loading...