Search
петок 10 април 2020
  • :
  • :

БРАВО, ОРГАНИЗИРАНА НАСТАВА ОНЛАЈН ОД ГРУПА ЕНТУЗИЈАСТИ, ПРОФЕСОРИ

Македонија

Заболени
663
Мртви
30
Излечени
37
Активни
596
Last updated: 10/04/2020 - 09:19 (+02:00)

Учиме од дома, заедно можеме!

Раководството на гимназијата Ѓорче Петров од Крива Паланка за пофалба

Почитувани ученици,

на следниов линк можете да најдете материјали за учење по сите наставни предмети.
https://drive.google.com/…/1ULwA3AsQrtZ7832-8rxqJM7VNK7gsseb

Со почит,
вашите професори

loading...