Search
петок 6 декември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Братчето на водителкана од К5 го покрале од тераса моли да му се вратат тупаните да и тупа на Каролајна

Друштво ве молам споделете!!! Од тераса во текот на ноќта ми е украден овој сет, без кикот, марка ПДП – Дару Џонс. Добошот, томот и флортомот беа во футроли од истава фирма!!! Ако некој го види негде, нека ме извести! Благодарност однапред🙏🏻

Фотографија на Blagoja Antovski.

Се надевам полицијата ќе си ја заврши својата работа…

Фотографија на Blagoja Antovski.

loading...