Борјан, за разлика од другите кои побараат итна оставка, го поддржува Павле.

– Туку ај сеа да си кажете сите колку хелекси и дијазепами лапате на ден. Оние количини што се мерат у тони сигурно не ги земате по аптекиве за домашни миленичиња. – напиша Јовановски на Фејсбук.