Search
сабота 19 октомври 2019
  • :
  • :

Бомба, а? Синот на Љубчо Георгиевски Лав ги подржувал бомбите на Заев?

Синот на Љубчо за Заев а троши Пари студира по Њујорк. На постови има хаос со грчи,вози Едрилици…ама и со подршка на Заев?

14885922_1723013354685866_1617686082_n

14800907_1723013344685867_701565402_n

14877108_1723013341352534_1963829468_n

loading...