Search
недела 20 октомври 2019
  • :
  • :

Боки 13 се заканува од 3ATBOP: Знам како крадат Заев и Харадинај

Српскиот весник „Информер“ на својата насловна страница објавува фотографија и наслов поврзан со милионскиот Рекет на Боки 13 кој овие денови ја тресе македонската јавност.

Боки 13 се заканува од затвор: Знам како крадат Заев и Харадинај со ваков наслов весникот исто така на насловната страница неведува дека откриваат се за овие детали:
Бојан Јовановски кој во Скопје е уапсен поради милионскиот рекет порачува дека доколку наскоро не го пуштат, ќе објави бројни докази за криминалниот врзан режим во Скопје и Приштина.
Целиот текст тие го најавуваат во нивното печатено издание.

loading...