Search
недела 22 септември 2019
  • :
  • :

Бојко Љубави моја Хит на месец јули од Скопје до Варна

Фотографија на Види Види.

Фотографија на Ај Шо Збориш.

Во 2018год. Мила Царовска ги УБЕДУВАШЕ граѓаните на фејсбук дека населувањето на мигранти во Скопје била ЛАЖНА ВЕСТ!

Кој лаже, тој и краде, шета по ќерамиди и знаете што има!

Sasho TasevskiСледи

Бојко Љубави моја
Хит на месец јули од Скопје до Варна

Бојко Љубави мојаХит на месец јули од Скопје до Варна

Gepostet von Sasho Tasevski am Donnerstag, 11. Juli 2019

loading...