Search
сабота 18 јануари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

БИВОЛОТ НЕ ЗНАЕ ДА ПАРКИРА

Градоначалниче, ќе научиш ли некогаш да паркираш како што доликува, макар тоа било и на забрането место за паркинг? Ќе престанеш ли секојдневно и на секаков начин да покажуваш и докажуваш колку си привилегиран во очите на претставниците на законите, редот и мирот? До кога планираш да се возиш со СЛУЖБЕНО возило и на товар на жителите на Ранковце за сопствени цели надвор од работните обврски? Се сеќаваме на новото СЛУЖБЕНО возило како му беше крајот од премногу твоја „внимателност“ која што всушност ја покажа и овде на сликата. П.С. Те замолувам да ги испочитуваш оние кои го дадоа својот глас за тебе, и да не ги погазуваш толку очигледно со општинското возило, и со развозување натака, навака.

Фотографија на Даниел Павловски.

loading...