Search
вторник 18 јуни 2019
  • :
  • :

Битолската вмровка Анита со реакција за градоначалничката

ЕВЕ КАКО ГРАЃАНИТЕ САМИ СЕ СПРАВУВААТ СО СНЕГОТ И НЕИСЧИСТЕНИТЕ ПАТИШТА ПОКРАЈ КРАЈНО НЕСПОСОБНАТА НАТАША ГРАДОНАЧАЛНИЧКА НАРЕЧЕНА

Ова се однесува на градоначалничката во Могила
Погоре ви го испратив линкот
praka do Dokaz Анита Ангелевска Битола
Фотографија на Анита Ангелевска Битола.
loading...