Search
петок 13 декември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Билдер ја фати девојката како го изневерува со друг маж во џип – Погледнете што направи!

Прељубата никогаш не е добар избор. Како и да свртите, доажа време кога ќе се дознае за тоа, а тој што е крив ќе ги сноси последиците. Во последно време прељубата, за жал, е се почеста појава…

Дечкото во наредното видео„осетил“ дека врската со неговата девојка ослабела и дека главен виновник за тоа веројатно е друг маж.

loading...