Search
сабота 20 април 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Бидете неоспорни лидери во брзина, моќност и перформанс и оставете ги другите зад Вас

Бидете неоспорни лидери во брзина, моќност и перформанс и оставете ги другите зад Вас.

Премиум горивата на американскиот бренд Gulf додават брзина која ја чувствувате при првото допирање на педалата за гас.

Достапни на бензиските станици на Gulf на Бул. Борис Трајковски во Скопје, како и на автопатот Тетово – Гостивар.

Фотографија на Supertrade.

loading...