Search
понеделник 22 јули 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Баџанакот на Џафери стана антикорупционер нема непотизам само така ви се чини

Нури Бајрами, кој денеска и официјално од Собранието е избран за член на новата Аниткорупциска, е баџанак на претседателот на Парламентот, Талат Џафери.

Информацијата за НОВА ја потврдил и Бајрами, кој смета дека роднинската врска со Џефери нема да влијае врз неговата работа.

– Нема шанси, нема да потклекнам на никакви притисоци и ќе се борам со секаков вид на корупција, и со високата – рекол Бајрами.

Оставка од баџанакот на Талат Џафери, веднаш, најдоцна до 22.00 часот!

Барам луѓето кои ги интервјуираа кандидатите за членови на оваа комисија веднаш да ѝ се извинат на јавноста за својот пропуст. Тие морале да утврдат дека Бајрами е баџанак на Џафери и да го дисквалификуваат од трката.

loading...