Search
среда 26 февруари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

АУУУ СЕ ПОЈАВИ УШТЕ ЕДНА ФРИЗЕРКА МА ИСТА КАКО ПРЕТХОДНАТА, ДАЛИ ВАКОВ ТИП НА ЖЕНИ ГИ ПРИВЛЕКУВААТ СДСМ ОВЦИТЕ ОД ВРВОТ

ДАЛИ И ОВА МОМЕ ГО СПРЕМААТ ЗА ЧИСТАЧКА КАО ДЕМЕК А ПОСЛЕ МОЖЕ И ДО МИНИСТЕРКА ДА ДОГУРА ЗАВИСИ СО КОЈ НАЈМНОГУ СЕ ДРУЖИ, НАШАТА ПРЕТХОДНА ФРИЗЕРКА-ЧИСТАЧКА ПАЦКА НЕМАШЕ НИ ОСМО АМА СЕГА БИЛА СЕКРЕТАРКА ВО МЕПСО, АЈДЕ ДА ВИДИМЕ И ФРОСЕ ДО КАДЕ ЌЕ ДОГУРА А ОД СЛИКИТЕ И ОД ВИДЕОТО МОЖЕ ДА СЕ ЗАБЕЛЕЖИ ДЕКА НА НАШ ЗОКИ МУ ТЕЧАТ ЛИГИ КОГА ЌЕ ЈА ЗАБЕЛЕЖИ ..НА ФРОСЕ МИСЛЕВМЕ А ЗА ПАЦКА ТЕШКО НА НЕКОЈ ЛИГИ ДА МУ ПОТЕЧАТ.

ПРВО ДА СЕ ПОТСЕТИМЕ НА ПАЦКА А ПОСЛЕ КЕ СПОРЕДЕТЕ СО ФРОСЕ КОЛКУ СИ ЛИЧАТ

А ЕВЕ ЈА И ФРОСЕТО

И ВИДЕОТО

loading...