Search
сабота 18 јануари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Aпасиев: Нема слободни медии, ги избркаа Геро, Жоро, Лупевска

Геро го принудија да си дае оставка од Слободен печат, Жоро го избркаа од Фокус, Лупевска ја деградираа од Телма, маж и на шефицата на протокол на екс-прајминистерот купи неколку итернет портали, Коста Петров прави глуперди од министрите на СДС ко на времето Мартин Протоѓер… Зборувајте ми за СЛОБОДА НА МЕДИУМИТЕ 

Или, шо би рекол стариот добар дедо Ленин: „Насекаде низ светов каде што владее капитализмот, слободата на медиумите значи слобода да се купи медиумот, слобода да се купи новинарот, слобода да се поткупи народното гледиште и истото слободно да се претстави во полза на буржоазијата“

loading...