Search
понеделник 22 јули 2019
  • :
  • :

АНКЕТА: Скопски манекенки би оделе на концерти на починати пејачи (ВИДЕО)

ХИТ-АНКЕТА: Скопски манекенки би оделе на концерти на починати пејачи (ВИДЕО)

„Кој светски пејач би сакале да го видите со концерт во Скопје, Боб Марли, Дејвид Боуви или Џорџ Мајкл?“ – вака гласеше нашето анкетно прашање кое го поставивме на една модна ревија во Скопје.

Прашавме неколку скопски манекенеки, а нивните одговори богами не насмеаа до солзи.

Погледнете:

1tv.mk:

loading...