Search
среда 21 август 2019
  • :
  • :

Анѓушев не може без Грујо, ете негови договорени зделки ги прикажува како негов успех, ма дај велешко ромче немој да не је*еш

Твитерџиите се шегуваат на сметка на вицепремиерот Кочо Анѓушев, кој планираната инвестиција на индиската компанија “Малхотра” ja објави како успех на владата на СДСМ, иако истата била најавена уште во 2016 година, од екс премиерот Никола Груевски.

Мравка@Inspiracija9

Лажеш ко Анѓушев

loading...