Search
среда 8 април 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

АЛОООО МАКСООО! ,,КУМАНОВСКИ ЈЕБОДРОМ” е полн со ѓубре,едноставно нема амбиент за љубов!!

Македонија

Заболени
599
Мртви
26
Излечени
30
Активни
543
Last updated: 08/04/2020 - 08:49 (+02:00)

АЛОООО МАКСООО Утре е денот на вљубените,а во Куманово џабе плаќаат комунална такса на јавното комунално претпријатие,кога познатиот паркинг пред Пчињски мост,,КУМАНОВСКИ ЈЕБОДРОМ” е полн со ѓубре,едноставно нема амбиент за љубов!! Максо дај фаќај метлата и чисти,бидејќи и тебе за една година ќе те очистат Кумановци!

loading...