Search
вторник 26 март 2019
  • :
  • :
loading...

Александра Заева, ќерката на премиерот со оригинална маска за Струмичкиот карневал

loading...
Александра Заева, ќерката на премиерот со оригинална маска за Струмичкиот карневал

Александра Заева, ќерката на премерот Зоран Заев и нејзиното момче беа учесници на Струмичкиот карневал, маскирани со оригинална маска.

Тие нивната маска ја споделија на социјалните мрежи Инстаграм и Фејсбук.

loading...