Search
вторник 10 декември 2019
  • :
  • :

Актерот Муратовски: За некого ,,педер” е навреда, за некого ,,Северна”

Актерот на Драмски театар Рубенс Муратовски прави паралела меѓу навредливиот призвук на зборовите „педер“ и „Северна“, а во контекст на скандалозната изјава на премиерот Зоран Заев, кој вчера изјави дека нема да дозволи неколку криминалци, еден суетен новинар и еден педер да ја срушат Владата во Македонија.
За некого ,,педер” е навреда, за некого ,,Северна”. Почитувај ги различностите“, напиша Муратовски на Твитер.

loading...