Search
понеделник 17 јуни 2019
  • :
  • :

АКО САКАТЕ ПАРИЧНИКОТ ДА ВИ ВИДЕ СЕКОГАШ ПОЛН СО ПАРИ: НАПРАВЕТЕ ГО ОВА И ЌЕ СТАНЕ „МАГНЕТ„ ЗА ПАРИ!

 Инфомакс.

Ако сакате вашиот паричник да стане “магнет” за пари, тој мора да биде направен од природни материјали и во него се препорачува да ставите желад, за секогаш да биде полн со пари.
Исто така можете полесно да се ослободите од долговите ако за време на полна месечина, ставите неискоритен клуч на раскрсница и трипати се свртите околу него велејќи:

– Сило околу мене, сожали се на мене. Прости ми ја глупоста и подари ми нова шанса. Нека биде така.

Клучот треба да гоносите сосебе се додека не се ослободите од долговите.

Ова се само неколкународни верувања кои со години им носат среќа на многу луѓе.

loading...