Search
среда 8 април 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

А со Јово ти шајка, а? Затоа го смени? И со мене беше шајка, друже. Ти изгледа сите со кои си шајка, после ги мењаш…

Македонија

Заболени
599
Мртви
26
Излечени
30
Активни
543
Last updated: 08/04/2020 - 07:49 (+02:00)

А бе две години сум мислел како да излезам на крај со твоите пропагандни песои што ме викаат „адвокат на мафијата“, со оној Гомнович со хумусот, со онаа Кучката 2.0 и со целата таа булумента. Цитирам закони, цитирам експертски мислења, аргументирам… Џабе! И ти бе Зоки, улетуеш ко ѓуле со онаа твоја златна реченица – како само убаво кажано, онака со свои зборови, алал да ти е – и спасуеш

loading...