Search
среда 21 август 2019
  • :
  • :

А кој ќе ѝ се извини на Моника!?

Новинарот Ивор Мицковски , прашува дали некој ќе ѝ се извини на
Моника Ристеска активистката за легализација на конопот за лична и медицинска употреба, а доби и 30 дена притвор…

loading...