Search
понеделник 24 јуни 2019
  • :
  • :

A БРАТ ВИ КОЧО КАЈ Е БЕ? СТЕ ГО ЗАБОРАВУЕЛЕ, Северна ги помири Амди и Самка

По усвојувањето на уставните измени, дел од 81-от ратеник кои гласаа „за“ славеа заедно со премиерот Зоран Заев во Собранието.

Пратениците на владејачката коалиција по полноќ на свите профили на Фејсбук објавија фотографии од Кабинетот на претседателот на Собранието, но и од фоајето и другите собраниски простории каде што прославија.

Северна Македонија ги помири и вечните ривали Амди Бајрам и Самка Ибраимовски од денес сите среќно ќе си живееме и ќе си крадиме јупииии.

loading...