Search
петок 22 март 2019
  • :
  • :
loading...
Најнови Вести

20 жени кои не се срамат да го прослават „влакнестиот јануари“

loading...

Себе-прифаќањето во природно издание е насекаде изминативе неколку години.

20-zeni-koi-ne-se-sramat-da-go-proslavat-vlaknestiot-januari-001.jpg

Каде и да се завртите, ќе забележите дека се крши по некое табу. Овој јануари, очигледно се кршат табуата кои тврдат дека секоја жена треба секогаш да е беспрекорно „мазна.“

loading...